teisipäev, 7. veebruar 2017

Vahepealsed tegemised

Viimased paar nädalat on mul palju tegevust olnud ja seetõttu pole kirjutanud oma igapäevase tegevuse kohta.
Vahepeal olen juba kaks korda Viinis käinud. Esimesel korral külastasin SchokoMuseumi koos Chochega. Nautisime vihmast ilma ja olime õnnelikud et internet on olemas. Muidu oleksime ikka veel kuskil Viinis nurga taga bussi ootamas. Teisel korral ehk eelmisel laupäeval käisime Marianale head aega ütlemas ning sõime Teddy´s American Dineris. Toit oli seal ülim hea ja sisekujundus kui Ameerika filmist. Tegelikult ei ütelnud ma Marianale veel viimast korda head aega, sest tuleval laupäeval lähen uuesti Viini, seekord armsat brasiillast lennujaamast ära saatma. Viinis kohtusime ka ameeriklasega Rotaryst, kelle vahetusperel on saun ehk veebruari vaheajal teeme põhjamaade õhtu, sest pole viis kuud sauna saanud.
SchokoMuseumis






Viinis U-bahni oodates


Meil on lumi juba kuukese maas olnud ja aina tuleb juurde. Plusskraade pole ka veel tundnud. Esimene murdmaasuusatamine sai tehtud, samuti ka lumememm.
Esimene lumememm







Eelmise nädala istusin haigena kodus ja ravisin ennast. Õnneks ei olnud tervis väga kehva ja palju piinlema ei pidanud.
Paar nädalat tagasi käisin Oberösterreichi suurimal Matura ballil. Terve messikeskus oli selleks ürituseks ära broneeritud. Mina, Grace ja Ronja nautisime õhtut ja tegeime piisavalt pilte. Esinemised olid ülimalt head. Esimesena tuli lavale üks bänd, mis tundus olevat tavaline, kuid muusika algusega vahetus ka see tunne. Parim oli ikkagi üks saksofonimängija, kelle etteasted olid üle prahi. Järgmisena esines väga hea lauluhäälega mees Riost. Tema häält vöikski ainult kuulama jääda.
Kuna Choche ei olnud Helisevat muusikat näinud, siis pidime selle vea parandama

Ronja kassiga teki all

Välisuisuplats Linzis

Muuseum Linzis

Parim maius
Tschüss,
Anu

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar